Vad kostar en p10 gasol?

Innehållsförteckning

Vad kostar en p10 gasol?

Vad kostar en p10 gasol?

Gasolfyllning till PK10 gasolflaska, rymmande 10 kg gasol. Så här fungerar det att köpa gasol. 24 mån räntefri avbetalning....Artikeldata.
ProduktnamnFYLLNING GASOL (EXKL FLASKA) TILL PRIMAGAZ PK10
VarumärkePRIMAGAZ

När ska man byta gasolflaska?

En gasolflaska är ett tryckkärl och skall kontrolleras vart 10:e år. Vid kontrollen passar man även på att byta ut ventilen och om det är en stål eller aluminiumflaska så blästras och lackeras den. Sen vägs flaskan och uppgifter om vikt, provningsdatum och nästa datum för kontroll stämplas på flaskan.

När byta Gasoltub?

Slangens livslängd beror på i vilken miljö den används. Om den utsätts för solljus och stora temperaturförändringar, måste den bytas ut oftare än om den är skyddad från sol, vind och temperaturförändringar. Använd alltid godkända slangar för gasol.

Vad kostar det att fylla Gasoltub?

Vi har även låga priser på reservdelar och gasoltillbehör. Du behöver inte byta gasoltub utan vi fyller din befintliga med den mängd som saknas....Alla priser är inklusive moms.
FyllgasolTanka LPG
32 kr/kg12 kr/L

Vad kostar det att byta en P11 Gasoltub?

Gasolflaskor & Priser
Byte349 kr
Byte till PC5249 kr
Byte till P11495 kr
Köp av flaska1 290 kr

Vad kostar det att byta Gasoltub?

Du behöver inte byta gasoltub utan vi fyller din befintliga med den mängd som saknas. Våra gasolpriser avser tom flaska, du betalar endast för den mängd som vi fyller på....Alla priser är inklusive moms.
Fyll på gasolTanka LPG
32 kr/kg12 kr/L

Vad kostar en komposit gasolflaska?

Pris avser behållare + fyllning. Pris för endast behållare är 1295 kr.

Relaterade inlägg: