Vad kostar det att byta kamrem på en Clio?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att byta kamrem på en Clio?

Vad kostar det att byta kamrem på en Clio?

SVAR FRÅN RENAULT Där ligger kostnaden för byte av kamrem på kronor för samma arbete.

När ska man byta kamrem på en Renault Megane?

När kamremmen är sliten kan den gå av när som helst. Detta kan få motorn att gå sönder. Bilens underhållsschema gör att du kan känna dig helt trygg bakom ratten. Om din Renault är äldre än fem år och/ eller har gått mellan 60 0 000 km är det dags att byta ut remmen.

Har Clio kamrem?

Bästsäljande produkter: Kamrem till RENAULT CLIO -fordon. Våra mest sålda kvalitéts Kamrem till RENAULT CLIO finns nu tillgängliga för dig i kategorin Kuggrem.

Vad kostar det att byta kamrem på Volvo V40?

Hur mycket kostar det att byta kamrem för Volvo V40? Priset för att byta kamrem på en Volvo V40 ligger på ca 3.500 kr hos en oberoende bilverkstad. En auktoriserad märkesverkstad tar ca 3.700 för samma jobb.

Vad kostar det att byta kamrem på Volvo S60?

Priset för ett kamremsbyte på en Volvo S60 Diesel ligger på ca 3.400 kr hos en oberoende bilverkstad. En auktoriserad märkesverkstad tar ca 3.700.

Vad kostar det att byta kamrem på Volvo V90?

Byte kan kosta 9.000 kronor När det gäller kostnaden ligger ett kamremsbyte för de drabbade Volvomodellerna på mellan 7.200 och 9.000 kronor, enligt de verkstäder auto motor & sport pratat med. Billigast var en XC, dyrast var en V90 från 2019.

Relaterade inlägg: