Vad kostar det att Skafta om golfklubbor?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att Skafta om golfklubbor?

Vad kostar det att Skafta om golfklubbor?

Vi har lösningen på det mesta. Vi jobbar med skaft från alla ledande leverantörer såsom UST, Aldila, Grafalloy, TrueTemper med mera. Stålskaft kostar från 400:- och grafitskaft från 500:- beroende på vilken klubba och märke på skaftet.

Vad kostar det att greppa om klubbor?

Priser verkstad
Ändring loft,lie50 kr
Kapning skaft50 kr
Förlängning skaft100 kr

Hur ofta ska man byta grepp på golfklubbor?

Beroende på hur ofta och mycket golf som du spelar så slits greppen olika. Spelar man mycket golf, 2-3 gånger i veckan och tränar en hel del, så bör man byta varje år. Spelar du mindre så räcker det att byta ut dina grepp vart annat år.

Vad kostar det att byta skaft på Driver?

Skaftbyte 200kr/klubba, vid byte av 6 skaft betalar du 100 kr/klubban. Kostnaden för skaft och grepp tillkommer.

Kan man byta skaft på golfklubbor?

När skaftet levererats behöver du endast byta ut det mot ditt gamla skaft (är extremt enkelt och tar mindre än en minut, se video) och du är redo att använda ditt nya skaft på banan.

Hur många lager Grepptejp?

Slabba dit några lager 2" bred maskeringstejp och när du är nöjd så lägger du på ett lager grepptejp ovanför det. Testa dig fram på en klubba, när du är nöjd med den upprepar du det på resten av spakarna.

Hur ofta ska man byta wedgar?

– De håller ganska länge. Den klubba som är vanligast att byta ofta är wedgen, eftersom den används mycket och slits snabbt. Generellt håller den ungefär 75 varv, vilket är cirka 2 till 3 säsonger. Greppet av gummi kan man behöva byta varannan säsong för att det ska hålla sig fint.

Kan man byta skaft på Driver?

Spara 50-70% genom att bara byta skaftet istället för hela drivern, samtidigt som du får ett driverskaft som passar just din sving. Har din svinghastighet ändrats, är din bollbana för hög eller för låg, slicar eller hookar du?

Hur byter man skaft på Driver?

Spinn hänger ihop med skaftets bollbana: Desto högre bollbana skaftet har, desto högre spinn....Generella skafttips.
Slå längre:Lättare/Längre skaft.
Slå rakare:Tyngre/kortare skaft.
Slå högre:Hög bollbana (High)
Slå lägre:Låg bollbana (Low)

Relaterade inlägg: