Vilka är Kassagiro ombud?

Innehållsförteckning

Vilka är Kassagiro ombud?

Vilka är Kassagiro ombud?

Hos Kassagirots ombud kan du utföra dina betalärenden med såväl kontant betalning som med kontokort via vår kassatjänst. Vi finns i ca 180 butiker utspridda över hela Sverige. Kassagirot har ofta öppet när banken har stängt.

Hur kan du betala räkningar och fakturor med kontanter?

  • Du kan betala räkningar och fakturor med kontanter i svenska kronor, svenska bankkort eller Värdeavier. I de butiker som har en särskild kortterminal för Kassagirot kan betalning även göras med de flesta kontokort som stöds av Visa eller MasterCard.

Hur mycket kostar att betala på ett bankkontor?

  • Att betala på ett bankkontor kostar mellan kr per räkning, beroende på vilken bank du vänder dig. Väldigt många bankkontor har också helt avvecklat sin kontanthantering så det är långt ifrån självklart att det överhuvudtaget finns någon bank i din närhet där du kan betala räkningen.

Vad är det enklaste sättet att betala räkningar över Internet?

  • Det enklaste och billigaste sättet att betala räkningar är oftast över Internetbanken. Där kan du, för det mesta kostnadsfritt, betala både över giro och med e-faktura samt ha koll över dina löpande autogiron. Dessutom kan man ofta undvika eventuella fakturaavgifter som betalningsmottagaren lagt på om man betalar med e-faktura.

Relaterade inlägg: