Vad kostar helikopter från Kebnekaise?

Innehållsförteckning

Vad kostar helikopter från Kebnekaise?

Vad kostar helikopter från Kebnekaise?

Helikopter – Kiruna flygplats till Kebnekaise fjällstation: Maxvikt 450 kilo inkluderat personvikt och bagage. Pris: 12 500 SEK. 5–6 passagerare. Maxvikt 650 kilo inkluderat personvikt och bagage.

Vad kostar det att flyga helikopter?

Försvarsmaktens krigshelikoptrar kostar ungefär 000 kronor per flygtimme. Kostnaden för att hyra en helikopter är däremot betydligt högre. En timmes flyglektion kostar ca 8 000 kronor, medans en en timmes helikoptertaxi kostar ungefär 10 000 kronor per timme beroende på tid, plats, resmål och säsong.

Vad kostar det att hyra en helikopter per timme?

En liten tvåsitshelikopter har en hyreskostnad på cirka 2 500 kronor per timme. För en fyra till sex sätes-helikopter är det i stället oftast en hyreskostnad på mellan 4 500 och 25 000 kronor per timme som gäller. Tumregeln säger alltid: Ju större helikopter – desto dyrare är den att hyra.

Vad kostar en Robinson R44?

Robinsons R44 har varit en succé sedan den började tillverkas 1990, det har fortsatt att komma in beställningar från olika delar i världen. En stor bidragande faktor till succén är det låga listpriset som ligger på cirka 265 000 dollar i USA.

Hur lång tid tar det att flyga helikopter till Gotland?

En vanlig amulans tar ungefär 60 minuter att köra samma sträcka. Till Fårö tar sig helikoptern på 17 minuter, medan ambulansen först måste ta sig till Fårösund och sedan över med färjan. Man kan kalla helikoptern för en liten intensivvårdsplats med plats för viss medicinsk utrustning.

Hur mycket kostar taxiflyg?

Sammanfattning av huvudinnehållet. En ny privatjet kostar mellan miljoner kronor. Priset skiftar främst beroende på modell och utrustning. Det kostar i regel mellan 8 000 och 80 000 kronor per timme att hyra ett privatflygplan.

Relaterade inlägg: