Vad kostar Bilfoliering?

Innehållsförteckning

Vad kostar Bilfoliering?

Vad kostar Bilfoliering?

Helfoliering av en bil kostar allt från 10 000 SEK till 25 000 SEK. Om du har en budget på runt 10 000 SEK till helfolieringen kan pengarna vanligtvis räcka om du hoppar över handtagen, speglarna och till och med stötfångarna och listerna.

Vad är Bilfoliering?

Idag har vi möjlighet att helt klä om kunders bilar, detta kallas för helfoliering eller carwrapping. Alternativet till foliering är omlackering som både är dyrare och mer omständigt. ... En korrekt utförd montering av folie på din bil håller från allt mellan 8 till 12 år beroende på vilken folie man väljer.

Hur länge håller foliering bil?

Hur länge håller folieringen Generellt håller folieringen ett bra skick mellan 3-5 år men livslängden beror till största del på hur du vårdar din bil. Medellivslängden är ungefär 3 år.

Vad kostar det att foliera en skåpbil?

Räkna med mellan 23.000 och 27.000 kr inklusive moms för foliering med vanlig folie ur standardsortimentet. En printad folie, dvs en folie med motiv eller flera färger exempelvis camo ligger ca 5.000 till 10.000 kr högre i pris (design m m ej inräknat) än en foliering med en infärgad folie.

Vad kostar det att foliera en motorcykel?

Det kostar inte mer än ca 5000...

Vad kostar det att Foliera mc?

Det kostar inte mer än ca 5000...

Vad är en foliering?

Foliering är ett bra sätt att förhöja utseendet på din bil. Men det fungerar också bra till MC, mobiler eller till helfoliering av köksluckor. Vår självhäftande folie är alltid enkel att montera och ger ett snyggt utseende direkt – oavsett vad du vill använda den till.

Varför Foliera bil?

Foliering fungerar bäst på en bil som är frisk i lacken och plåten och är tänkt som ett bra sätt om man vi byta färg eller skydda bilen men bibehålla bilens värde.

Relaterade inlägg: