Kan vara likaså?

Innehållsförteckning

Kan vara likaså?

Kan vara likaså?

Likaså betyder i stort sett samma sak som även; likaledes.

Hur använder man likaså?

Chengdu börjar tillverka senare i höst och likaså gör motorfabriken. Nationens ära står på spel och likaså USA:s supermaktställning. Kapacitetsutnyttjandet i industrin och transportledet ökar likaså så det mesta pekar på att ekonomin tar fart.

Är Tonsurer?

Tonsur är den inom latinska kyrkan vanliga seden enligt vilken munkar och präster som tecken på sin sina munklöften rakar av delar av eller hela sitt hår. Seden förekommer dock även ibland buddhistiska munkar och i somliga hinduiska ordnar, samt förekommer som en traditionell sed hos hajj-muslimer.

Vad är knepig?

Knepig betyder i stort sett samma sak som underlig eller konstig. Ofta om person som man har lite svårt för; det där var en knepig person, får jag säga.

Kan upptåg vara?

Upptåg betyder ungefär detsamma som spratt.

Vad är hirs?

Hirs är ett av våra äldsta sädesslag. Det är rikt på mineraler som fosfor, zink, järn och vitamin B6. Det är också fritt från gluten. Hirs används på samma sätt som ris eller till gröt, vegetariska biffar, i soppor och gratänger.

Kan man äta hirs?

Hirs är glutenfritt. Kokt kall hirs kan du därför använda att blanda i bröd. Hirs är nyttigt då det innehåller mycket järn, kalcium och B-vitamin.

Är Tonsuren korsord?

tonsur förekommer sällan i korsord. Kom dock ihåg att ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet tonsur varför man bör se till så att de synonymer man hittat faktiskt passar till den kontext i vilken du vill använda dem.

Relaterade inlägg: