Kan man förminska en ring?

Innehållsförteckning

Kan man förminska en ring?

Kan man förminska en ring?

Det kräver bara en guldsmed som kan arbeta med olika juvelfattningar. Att ändra storleken på en ring beror helt på vad det är för typ av ring; olika ringar kräver olika erfarenheter och expertiser.

Hur gör man en ring större?

Det är samma verktyg som används för att göra en ring större eller mindre. Den övre delen är för uttöjning och är koniskt formad. Ringen placeras på konen och faller ner och stannar på den markering som anger dess storlek. När sen smeden drar i hävstången expanderar konen och i sin tur ringen.

Kan man förstora titanringar?

Ja självklart! Vi kan storleksändra alla våra titanringar. Anledningen till att vissa inte storleksändrar titanringar är för att materialet är hårt och det fattas kunskap för hur man ändrar storlek. För att se mer information om storleksändring se: Service där kan se vad det kostar att ändra storlek.

Kan man ta in en ring?

Om det är en "slät" ring, dvs en ring utan en massa mösnter eller stenar så går det ganska lätt att ta in den, guldsmeden lägger den bara i en uppoch nedvänd kon, stoppar i en annan kon och bankar lite (IMG:style_emoticons/default/smile.

Relaterade inlägg: