Vad kostar det att försäkra en Lambo?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att försäkra en Lambo?

Vad kostar det att försäkra en Lambo?

Lamborghini toppar listan Baserat på prisuppgifter hämtade från Insplanets jämförelsetjänst har den italienska topp-bilen en årlig försäkringspremie på strax under 38 000 kr(!). Lamborghini, följt av Maserati och Ferrari, är världens topp-tre dyraste bilar att försäkra.

Vad kostar det att försäkra en Ferrari?

Förutom om du väljer Ferrari, då är den faktiskt gratis i sju år från nyregistrering. Vidare måste du ha en helförsäkring. Denna varierar extremt mycket i pris. Med lite trixande, som att lägga alla dina försäkringar i samma bolag, kan du kanske komma ned till 20 000 kronor om året.

Vad kostar det att försäkra bilen?

En bilförsäkring kostar i genomsnitt 4 236 kronor om året, eller 353 kronor i månaden*. Men priset varierar mycket beroende på flera olika faktorer, bland annat din ålder, bil och bostadsort. Dessa saker kan vara svåra att påverka, men det finns andra faktorer som är avgörande för priset som du faktiskt kan påverka.

Vad kostar det att försäkra en McLaren?

Då brukar man ju komma undan med ca 1200 kr/år. Om man ska försäkra en supersportbil som Ferrari Enzo, McLaren F1 och dylika så undrar jag om dom inte skrattar när man säger att man vill ha en en entusiastförsäkring för kring 1200 kr/år.

Vad kostar det att hyra en Lamborghini?

De har över 20 olika bilar för uthyrning där två av dem är Lamborghinis (Gallardo samt en Gallardo LP 560-4). Här har du även möjlighet att hyra en Lamborghini i upp till en hel vecka, men smakar det så kostar det – en veckas hyra av en Gallardo kostar 39 900 kronor (inkl.

Hur mycket kostar det att äga en Ferrari?

Det kanske låter som sjukt mycket pengar, men vänta ett tag ska du se. För 2,5 miljoner får du en vansinnigt fin bil. Ferrari 488 Spider, McLaren med komplicerad modellbeteckning, Porsche GT3, Porsche Turbo eller Lamborghini Huracán Spyder.

Vad kostar det att köra Ferrari?

Kör Ferrari/Lamborghini från 895 kr på Upplevelse.com.

Relaterade inlägg: