Vad kostar det att få bilen polerad?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att få bilen polerad?

Vad kostar det att få bilen polerad?

Dammsugning av kupe och bagageutrymme, rengöring av dörrkarmar, paneler och mattor m.m. samt in och utvändig fönsterputs. Maskinell vaxpolish av kaross,. tillsnyggning av fälgar och lister samt utvändig fönsterputs....Prislista.
PAKETPRISERExkl. momsInkl. moms
Bilrekond ”Helrekond”3040:-3800:-

Vad kostar en Helrekond av bil?

Vad kostar en rekond? Priserna för rekond varierar kraftigt mellan olika verkstäder, storlek på bilen och exakt vilken typ av rekond du vill ha. En helrekond kostar mellan 1 500 kr och 5 000 kr och halvrekond — det vill säga antingen invändig eller utvändig rekond — brukar ligga på ungefär hälften av det priset.

Vad gör man efter polering?

Efter poleringen ska man se till att bilen är ren innan man lägger på ett skyddande lager med vax. De flesta polisher saknar skyddande funktioner för lacken och behöver ett bra vax som efterbehandling för att stärka upp lacken igen. Därför ska man alltid använda polish och vax tillsammans för bästa resultat.

Vad görs vid rekond?

Rekond (recond på engelska) är en förkortning av rekonditionering och innebär bland annat att man gör rent bilen både på in- och utsidan för hand samt vaxar och polerar bilens lack för att få fram glansen och förlänga lackens livslängd. Ett hett tips är att låta din bil gå genom en rekond innan försäljning.

Relaterade inlägg: