Kan man förlänga En guldkedja?

Innehållsförteckning

Kan man förlänga En guldkedja?

Kan man förlänga En guldkedja?

Den här förlängningen har ett litet springlås i ena änden så att du kan sätta på förlängningen på din kedja själv. 14K guldfylld förlängning 5 cm lång, inklusive springlås, 3,2 mm bred och varje ögla är ca 4 mm lång. Går att fästa var man vill på förlängningen.

Kan man laga en guldkedja?

Med hjälp av lödning och svetsning hjälper vi dig att laga smycken som är trasiga. Ditt smycke kan ha fått sprickor som behöver lagas eller en länk som har gått av till följd av slitage. Välkommen att laga smycken hos vår guldsmed.

Hur långt är ett vanligt halsband?

* 45cm passar bra till kvinnor, en "vanlig" längdkedjan. * 50cm passar bra till män, en "vanlig" längdkedjan. * 60cm är en aningens längre modell, smyckets hänge hamnar ungefär vid bysten. * 75cm är en längre modell, smyckets hänge hamnar nedanför bysten.

Hur mycket kostar det att gravera?

Vill ni gravera era ringar i efterhand går det också bra, det kostar 300 sek per ring, vi arrangerar då med frakten så att det ska vara så smidigt som möjligt för er. Våra standardtypsnitt som ni kan välja mellan är KURSIV eller RAK, nummer #3 är vår kursiva stil och nummer #5 är vår raka stil.

Hur mycket kostar det att gravera en ring?

Du kan även sända in en annan, befintlig ring till oss så graverar vi den samtidigt så att ni får samma typsnitt på båda ringarna. Vill ni gravera era ringar i efterhand går det också bra, det kostar 300 sek per ring, vi arrangerar då med frakten så att det ska vara så smidigt som möjligt för er.

Hur mycket kostar det att göra en ring?

Den släta ringen kan vi sträcka och det kostar 430 kronor. Men om vi måste sätta i en bit kostar det 1 690 kronor. Stenringen öppnar vi och sätter i mer guld och det kostar 2 290 kronor om man ökar den två storlekar säg från 54 till 56. Om vi måste gravera om, kostar det med maskingravyr från 98 kronor.

Hur långt ska ett halsband vara herr?

Om du bär ett halsband med hängsmycke, välj då 55-63 cm (22-25 tum) så att hängsmycket ligger i mitten av ditt bröst. 35-45 cm (14-18 tum) – ganska slimmat och kommer synas ovanför skjortan. 50-55 cm (20-22 tum) – Faller vid nyckelbenet och är den vanligaste storleken på herrhalsband. Kan bäras på in- och utsidan.

Relaterade inlägg: