Får man Klimatbonus vid leasing?

Innehållsförteckning

Får man Klimatbonus vid leasing?

Får man Klimatbonus vid leasing?

En fördel med privatleasing är att klimatbonusen räknas av redan från början, det gör att du får en lägre månadskostnad redan från dag ett. Köper du en bil dröjer det annars 6 månader innan du får klimatbonusen från Transportstyrelsen.

Vad kostar det att leasa en el bil?

Vad kostar det att leasa elbil? Det beror på märke, modell och bindningstid. Du kan leasa elbil för under 2000 kronor per månad. Det finns också bilmodeller som kostar mer än 15 000 kronor per månad att leasa.

Vad kostar service på Polestar 2?

När du köper en ny Polestar 2 ingår planerat underhåll kostnadsfritt under de tre första åren eller de första 5 000 milen, beroende på vilket som inträffar först. Polestar 1-ägare kan mot en kostnad teckna ett extra serviceavtal för tre planerade underhåll.

Vad kostar det att äga en Polestar?

Förmånsvärde Polestar 2 Den kostar 659 900 kronor men har enligt Skatteverkets tabell ett förmånsgrundande nybilspris på 685 000 kronor som justeras ned till 392 600 kronor. Det årliga förmånsvärdet landar därmed på 45 503 kronor och det månatliga på 3 791 kronor, i princip identiska summor som för Polestar 2.

Relaterade inlägg: