Vad kostar det att beställa en cementbil?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att beställa en cementbil?

Vad kostar det att beställa en cementbil?

Vad kostar det att beställa en betongbil En betongbil inklusive betong för en normal villagrund kostar cirka 20 0 kr beroende på storleken på betongplattan.

Är det dyrt att gjuta?

något dyrare i storstäder än på landsort. Arbetskostnaden, som berättigar till ROT-avdrag, kan sägas vara ungefär 500 kr i timmen för en hantverkare, men mer relevant är nog att titta på priset per kvadratmeter. Räkna med någonstans runt 400-700 kr/kvadratmeter betongplatta i arbetskostnad.

Vad kostar gjutningen av betongplattan?

  • Kostnad per kvadratmeter för gjutningen av betongplattan. Betongen kostar cirka 1 500 kr per kubikmeter betong om den kommer i en betongbil. 13 kubikmeter betong skulle därmed ge 19.000 kr. Lägg där också till arbetet med att gjuta plattan.

Hur mycket kostar en betongbil inklusive betong?

  • En betongbil inklusive betong för en normal villagrund kostar cirka 20 0 kr beroende på storleken på betongplattan.

Vad behöver man för att blanda betong själv?

  • En säck om 25 kg som räcker till cirka 13 liter bruk / betong kostar ungefär 40 kr. Vad behöver man för att blanda betong själv För att blanda betong själv för mindre betongplattor behöver du en betongblandare och en skyffel samt ett antal hinkar.

Hur mycket kostar en betongplatta på mark?

  • Totalt pris betongplatta på mark: 126 800 kr (material+arbete) För att få till ett så bra pris som möjligt, särskilt på ett så här stort jobb, bör du alltid ta in offerter från några olika markföretag som kan utföra arbetet.

Relaterade inlägg: