Hur lång garanti har Biltema?

Innehållsförteckning

Hur lång garanti har Biltema?

Hur lång garanti har Biltema?

Vi lämnar ett års garanti på varorna i vårt sortiment med undantag av förbrukningsartiklar som t. ex. ficklampsbatterier, glödlampor och slitagedelar där vi lämnar 6 månaders garanti. På en del produkter erbjuder vi 3, 4, 5 eller 10 års garanti – dessa produkter är försedda med en särskild garantisymbol.

När får Biltema leverans?

Du kan köpa bekvämt dygnet runt på www.biltema.se. Du sparar tid för ditt projekt - varor finns färdiga att hämta i varuhuset. Inom 2 timmar är din order packad och redo att hämtas.

Hur lång garanti på elcykel Biltema?

Om du under garantitiden eller den treåriga reklamationstiden får problem med din elcykel eller ditt batteri, kontakta ett Biltemavaruhus snarast möjligt. Detta för att Biltema på bästa sätt kunna hjälpa dig med vad som är det egentliga felet.

Hur länge är det öppet köp på Biltema?

Vid köp hos Biltema har du 30-dagars öppet köp vilket betyder att du kan få pengarna tillbaka när du returnerar din vara. Du kan lämna tillbaka i vilket Biltema-varuhus du vill.

Kan Biltema skicka?

Din beställning levereras av Matkahuolto eller Posten som normal leverans (vanlig postpaket) beroende på vilken du väljer. ... Biltema ansvarar inte för möjliga extrakostnader i fall din beställning skall förflyttas till ett annat serviceställe eller till en paketautomat eller i fall du har valt hemleverans.

Relaterade inlägg: