Var kan jag köpa kontantkort?

Innehållsförteckning

Var kan jag köpa kontantkort?

Var kan jag köpa kontantkort?

På Pressbyrån kan du köpa mobiltelefon med Comviqabonnemang. Hos oss finner du påladdning till mobilen samt startpaket från nästan alla stora operatörer. Med kontantkort slipper du abonnemangsavgifter och bindningstid. Operatörerna vi tillhandahåller är följande: Comviq, Telia, Lyca, Telenor och Tre.

Var kan jag köpa Telia kontantkort?

Var kan man köpa kontantkort från Telia? Du kan köpa kontantkort direkt på Telias hemsida, i en Teliabutik eller hos en återförsäljare som till exempel Pressbyrån, Ica eller Willys.

Var kan jag köpa Halebop kontantkort?

Du kan köpa kontantkort från Halebop gratis på hemsidan eller hos en återförsäljare, som till exempel Ica, Pressbyrån eller Clas Ohlson.

Var kan jag köpa Telenor kontantkort?

Telenors kontantkort kan du köpa online på laddningssidan på operatörens hemsida eller direkt i appen Telenor Ladda. Du kan också köpa kontantkortet direkt i en fysisk Telenorbutik eller hos någon av Telenors återförsäljare, till exempel Pressbyrån och Ica.

Vilket kontantkort är billigast?

Förstaplatsen som artikelns billigaste kontantkort är en delad mellan Telia, 3 och Comviq. Telias Ladda enkel kostar i sitt billigaste utformande 50 kronor i månaden. Då kostar allt extra! Efter 30 dagar behöver du inte fylla på med ett nytt kontantkort, dock blir avgifterna för samtal och sms högre.

Hur ofta kan du köpa kontantkort i butik?

  • Om du inte hinner vänta på att få hem ett kontantkort kan du köpa, eller fylla på, ett kontantkort hos någon av operatörens återförsäljare. Att köpa ett kontantkort i en fysisk butik kostar mellan 20-100 kronor. I dagsläget kan du köpa ett kontantkort i butik från Comviq, Telia, Telenor, Tre, Lyca och Halebop.

Vad är det bästa kontantkortet för dig?

  • Det bästa kontantkortet för dig är det som uppfyller dina krav bäst, inte det som är billigast. Är du ute efter mycket surf är exempelvis Hallons kontantkort med 50 GB data ett bra alternativ. Det är dessutom billigt i förhållande till likvärdiga kontantkort.

Hur länge upphör kontantkortet?

  • Kontantkortet gäller tillsvidare och upphör automatiskt om du inte använt eller laddat på kontantkortet under en sammanhängande period om 12 månader. När giltighetstiden tar slut pausas kontantkortet under en månad. Om du laddar kontantkortet under pausmånaden aktiveras kortet och fungerar som vanligt igen.

När ska du välja kontantkort till din mobil?

  • Kontantkort fungerar till alla mobiler förutsatt att du har rätt SIM-kort. När du ska välja kontantkort ska du utgå från hur du använder din mobil. Surfar du mycket med din mobil ska du välja ett kontantkort där det ingår en lagom mängd data.

Relaterade inlägg: