Hur ringa WhatsApp?

Innehållsförteckning

Hur ringa WhatsApp?

Hur ringa WhatsApp?

Röstsamtal: öppna fliken Samtal och tryck på eller . Sök efter den kontakt du vill ringa. Tryck på eller för att starta ett röstsamtal. Läs mer om att ringa röstsamtal på Android eller iPhone.

Varför ringer inte WhatsApp?

Det första du ska göra är att kontrollera om funktionen " energi sparande Är aktiverad på din telefon. Denna funktion är tillgänglig på nästan alla Android -smartphones och används för att spara lite batteri vid behov. Nackdelen är att den här funktionen ibland kan inaktivera vissa bakgrundsappar och aktiviteter.

Vad kostar det att ringa på Whats up?

Populära chattklienten Whatsapp får nu stöd för röstsamtal. Whatsapp har börjat rulla ut funktionen och Android är först. I den senaste versionen av Whatsapp för Android har det smugit sig in ett nytt menyval, nämligen "Samtal".

Hur lägger man till någon på WhatsApp?

Börja med att hämta Whatsapp-appen. Det gör du genom att gå in i Google Play (Android), App Store (Iphone, bild ovan) eller Marketplace (Windows Phone) och söka efter Whatsapp. Vi använder Android-varianten och klickar därför på Installera och väljer Godkänn.

Hur fungerar What's up?

WhatsApp är en meddelandeapp som används i telefonen, där du kan skicka meddelanden liknande SMS eller MMS. Med appen skickar du meddelanden, bilder, video och ljud via datanätet du har till telefonen, på så sätt kan du skicka meddelanden till alla telefoner över hela världen med internetuppkoppling.

Hur aktiverar man WhatsApp?

För att börja använda Whatsapp installerar du appen på din smartphone och fyller i ditt telefonnummer. Telefonnumret blir alltså din identitet, och appen kopplas ihop med din telefonbok. Du behöver därmed inte själv hålla koll på vem som har Whatsapp, utan du ser det direkt i telefonboken.

Hur chattar man på WhatsApp?

För att börja chatta klickar man på pennikonen i det övre högra hörnet. 3. När man har valt en kontakt så har man vissa alternativ om man klickar på mobilens inställningsknapp. Man kan lägga in en bakgrund på chattfönstret, ringa till kontakten, eller få upp den kontaktinformationen som finns är lagrad i mobilen.

Varför ringer inte min iPhone 12?

Kontrollera iPhone-inställningarna Gå till Inställningar och aktivera Flygplansläge, vänta fem sekunder och stäng sedan av det. Kontrollera Stör ej. Gå till Inställningar > Fokus > Stör ej och se till att det är avstängt. Se efter om det finns några blockerade telefonnummer.

Kan man ha gruppsamtal på WhatsApp?

Nu kan du delta i samtal med upp till fyra personer åt gången. För att använda funktionen startar du ett samtal med en person som vanligt, sedan trycker du helt enkelt på "Add participants"-knappen högst upp till höger för att bjuda in fler vänner till samtalet. ...

Relaterade inlägg: