Kan jag ringa PayPal?

Innehållsförteckning

Kan jag ringa PayPal?

Kan jag ringa PayPal?

Kontakta vår kundtjänst! Du kan antingen gå till www.paypal.se och klicka på ”Kontakta oss” längst ner på sidan – eller så kan du skriva ett privat meddelande till oss här på Facebook, med en beskrivning av ditt problem/din fråga samt din e-postadress och ditt mobilnummer, så kontaktar kundtjänst dig.

Kan man inte ringa PayPal?

Behöver du kontakta vår kundtjänst? Logga in på ditt konto och klicka på ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Sedan kan du välja om du vill skriva eller ringa till oss.

Hur mycket kostar det att betala med PayPal?

Det kostar inget att överföra pengar i SEK eller EUR inom Sverige och resten av EU. Avgifter för internationella transaktioner kan tillkomma.

Hur når man PayPal?

Öppna ett PayPal-konto

  1. registrera en e-postadress, som även kommer att fungera som ditt användar-ID.
  2. ange ett lösenord, som vi kommer att använda för att logga in dig (information om hur du väljer ett bra lösenord finns i "Skydda ditt konto" nedan); och.

Hur funkar PayPal Sverige?

Lägg till ett eller flera kreditkort till ditt PayPal-konto. Sen behöver du bara välja PayPal när du betalar på en webbplats – skriv in din e-postadress och ditt lösenord och bekräfta betalningen. Vi genomför betalningen utan att du behöver uppge dina betalningsuppgifter för säljaren.

Hur mycket pengar tar PayPal?

Hur mycket tar PayPal ut i avgifter?
WisePaypal
Valutaomvandlingsavgift4.28 SEK (Ifall du inte har USD på ditt Wise valutakonto än)6,64 SEK¹⁻²
Valutakurs0,120 Marknadens mittkurs0,116
Avgift för att motta i annan valuta än ditt konto0 SEK (AUD, EUR, GBP, NZD, USD, HUF, RON, and SGD)4,98 SEK¹
BE

Relaterade inlägg: