Hur mycket kostar det att ringa med satellittelefon?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att ringa med satellittelefon?

Hur mycket kostar det att ringa med satellittelefon?

Att ringa med satellittelefon blir allt billigare. För några år sedan tvingades man punga ut med runt 70 kronor per minut. Men det visade sig att få var beredda att betala så mycket. Till och med 1:a mars kostade det 16 kronor per minut att ringa via Iridium, och nu har alltså priset sänkts till 13 kronor.

Vad kostar det att ringa 010?

010-nummer är inte geografiskt bundna utan får användas i hela Sverige. Vad kostar det att ringa till dessa nummer? Samtal till ett 010-nummer kostar ungefär lika mycket som samtal till fasta telefonnummer (se ovan).

Vad kostar Starlink?

SpaceX satellitbaserade Internet Starlink har nu publicerat sina svenska priser. Utrustningen kostar 6 304 kronor inklusive frakt. Sedan kostar abonnemanget 1079 kronor i månaden. För det priset får man mellan Mbps bandbredd och 20-40 ms latency.

Vad kostar det att ha ett 020-nummer?

020-nummer är telefonnummer som brukar användas för att nå olika företag, myndigheter eller andra organisationer. 020-nummer är inte geografiskt bundna utan får användas i hela Sverige. Vad kostar det att ringa till dessa nummer? Det kostar ingenting att ringa samtal till ett 020-nummer.

Relaterade inlägg: