Var kan jag titta på fotboll gratis?

Innehållsförteckning

Var kan jag titta på fotboll gratis?

Var kan jag titta på fotboll gratis?

Vilket innebär att det på de allra flesta ställen inte är möjligt att se fotboll online. En svensk sida som kommer att erbjuda dig att sända fotbollsmatcher är SVTplay. Där kommer du utan någon kostnad kunna ta del av deras utbud av sport.

Vart kan man se fotboll live?

Världens bästa fotboll. Njut av förstklassig fotboll och se UEFA Champions League, LaLiga och Serie A. På C More kan du även följa den amerikanska ligan MLS, Svenska Cupen samt landslagsfotboll.

Var kan jag streama matchen?

På C More kan du se alla matcher, inklusive playoffs.

Hur mycket Internet tar det att streama en film?

För att räkna ut hur mycket surf en film tar av din totala surfmängd tar du hastigheten (Mbit/s) delat på 8000 med mängden (GB). Säg att du strömmar en film i 10 Mbit/s. Omgjort till gigabyte är det 0,00125 GB. Det går alltså inte åt speciellt mycket surf varje sekund.

Hur mycket data tar Viaplay?

Låg kvalitet. De lägsta upplösningarna på Netflix och Viaplay drar ungefär 300MB/tim och på Youtube strax under hälften. Mediumkvalitet på Netflix och Viaplay tar ungefär 700MB/tim av din datatrafik. Högupplöst film (HD) drar cirka 3GB/tim, till exempel när du streamar med hög kvalitet på Netflix.

Kan man se fotbollen på TV4 Play?

TV4 har blåst svenska folket på EM-fotboll via streaming. Om man nu inte hostar upp 300 kr för ett Cmore-abonnemang, vilket är prisvärt om man vill se mycket fotboll men väldigt dyrt för att bara se ett par Sverige-matcher. På gammel-TV4 (alltså via box) kunde man förstås se fotbollsmatcher gratis.

Var kan jag streama Sverige Spanien?

Det är TV4 / C MORE som har rättigheterna till de europeiska grupperna för VM-kvalet i fotboll. Sveriges matcher sänds på TV4, men vill du kunna se samtliga matcher från kvalet, även de där Sverige inte spelar, krävs ett abonnemang hos C MORE för att se matcherna.

Relaterade inlägg: