Hur många timmar tar det att sticka en tröja?

Innehållsförteckning

Hur många timmar tar det att sticka en tröja?

Hur många timmar tar det att sticka en tröja?

som till slut ger med dig och stickar den där fina koftan eller tröjan till bästa väninnan! Ett roande räkneexempel: Låt oss anta att du stickar 2 timmar i totalt 14 dagar för en kofta eller tröja. 2 x 14 = 28 timmar totalt.

Hur mycket garn går det åt till en tröja?

Bädda alltid upp med ett extra nystan eller två! Du använder tabellerna genom att kolla upp den ungefärliga garnlängden du behöver, och sedan delar du den med löplängden per nystan för ditt garn. Om du till exempel ser att du behöver 1000 meter garn, och dina garnnystan innehåller 123 meter, delar du 10.

Hur mycket garn behövs till vantar?

Du behöver: Garn: ca 70 gram ullgarn av kvalitet 50 gr =175 meter och en stickfasthet 26 m/10cm på stickor 3 (tex Rauma finullgarn 7/2). Lägg upp 60 maskor. Fördela maskorna på fyra stickor och börja sticka runt. Titta noga efter så att upplägningsvarvet inte vridit sig innan du börjar sticka.

Vilket garn till Strömsötröja?

Andra garn du till exempel kan byta till: Novitas Sju bröder, Sandnes garn Perfect, Istex Lettlopi eller motsvarande.

Hur länge tar det att sticka en mössa?

Ungefär hur lång tid tar det dig att sticka en mössa? Ungefär två timmar.

Är det svårt att sticka en tröja?

Det första jag vill prata om är svårighetsgraden på att sticka en kofta eller tröja. ... Att sticka en kofta tar lång tid, absolut, men tiden säger ju egentligen inget om hur svårt det är. Bara att det tar längre tid. Det går åt mer garn och är alltså dyrare, och tråkigare så klart om det inte blir bra.

Hur mycket garn går det åt till ett par sockar?

Garn och stickor Sockorna känns mjuka och varma, då de är ullgarn! ... Stickor 3,5 är använt till sockorna. Det går åt cirka ett garnnystan per socka. Visst känns det lyxigt att gå runt i hemstickade sockor!

Hur mycket garn går det åt till en kofta?

Om du ska sticka något med det tjocka, chunky, garnet av peruansk ull, The Wool, rekommenderar vi ur vår kollektion, Simone Cardigan (6 – 7 nystan). Om du vill sticka något som är lite tunnare rekommenderar vi att du provar Martina Cardigan. Till den går det åt 6 eller 7 nystan av vårt garn Petite Wool.

Hur mycket garn till en sjal?

För att göra en halsduk beror det på vilket stygn du ska använda och hur lång du vill att halsduken ska vara. Vi rekommenderar 1-3 nystan av lite tjockare ull.

Hur mycket garn behövs till raggsockor?

Garn och stickor Stickor 3,5 är använt till sockorna. Det går åt cirka ett garnnystan per socka. Visst känns det lyxigt att gå runt i hemstickade sockor! Så mysigt!

Relaterade inlägg: