Vad kostar en Västerbottensdräkt?

Innehållsförteckning

Vad kostar en Västerbottensdräkt?

Vad kostar en Västerbottensdräkt?

Idag kan man köpa en Västerbottensdräkt på radannonsmarknader (såsom Blocket) för cirka 4000-5000 kronor (dammodell, herrdräkten är sällsyntare).

Hur mycket kostar en sverigedräkt?

Om Du önskar få Din dräkt broderad betalar Du 4850:- + materialkostnaden. Om Du önskar få Din dräkt skräddarsydd av våra skräddare lägger Du till 8200:- + materialkostnad + broderikostnad. Komplett dräkt, broderad, skräddarsydd och klar kostar alltså: 4850:- + 8200:- (=13050:-) + Sy-Självsatsen.

Vad kostar en Delsbodräkt?

Vill du ha en måttsydd folkdräkt av extremt bra kvalitet inklusive broddning får du betala omkring 13 000 kronor. Det är mycket, men samtidigt är det knappast någon av Dressmans billigaste kostymer vi pratar om. Hos http://www.sverigedrakten.se/ är det kvalitet rakt igenom när det kommer till färdigsydda folkdräkter.

Vad kostar en norsk folkdräkt?

De traditionella dräkterna bärs inte bara på nationaldagen. De används även på konfirmationer, dop och ibland på bröllop och under julfirandet. 6. Bunader är handgjorda och väldigt värdefulla – en prislapp på 40-50 000 kronor är inte ovanligt.

Vad kostar en Rättviksdräkt?

En folkdräkt kostar i regel mellan 200 och 13 000 kronor. Snittpriset för en folkdräkt av bra kvalitet ligger på cirka 6 000 kronor. Det pris du betalar beror främst på var du köper folkdräkten, och i förlängningen vilken kvalitet folkdräkten har.

Relaterade inlägg: