Vad ska man ha för tyg till Båtdynor?

Innehållsförteckning

Vad ska man ha för tyg till Båtdynor?

Vad ska man ha för tyg till Båtdynor?

Dynans klädsel syr vi av flamsäker Trevira CS eller polyester. På baksidan av ryggdynorna sätter vi kardborreband så att de håller sig på plats. Förutom färdigklädda dynor kan Du beställa tyger i metervara av högsta kvalité till dina dynor.

Vem klär om dynor?

KG Karlsson Tapetserarverkstad AB Vi klär möbler i alla former för privat och offentlig miljö, nytt som gammalt. Även husvagns- och båtdynor, bil- och båtsäten.

Hur syr man i galon?

Galon lämpar sig för lite "tuffare tag", den suger inte vatten och är lätt att torka av. De flesta galoner är präglade för att likna skinn så mycket som möjligt. Man kan sy i galon med hushålls symaskin, vi rekommenderar jeansnål i maskinen.

Hur tvättar man Båtdynor?

Som tvättmedel kan du använda ett milt universaltvättmedel, ett diskmedel för handtvätt eller ett speciellt medel avsett för tvättning av dynor och beklädnader. För rengöringen ska inte lösningsmedel, bensin, slipande städredskap eller –medel, starka basiska eller sura rengöringsmedel användas.

Vem klär om möbler?

Tapetserare är en yrkestitel för den som klär om möbler och utför stoppningsarbeten på dessa. Denna person kan även vara segelmakare, sadelmakare och/eller gardindekoratör. Dessa är olika grenar inom tapetseraryrket.

Relaterade inlägg: