Vad kostar kalibrering av alkolås?

Innehållsförteckning

Vad kostar kalibrering av alkolås?

Vad kostar kalibrering av alkolås?

Var uppmärksam på att om låset är äldre än 3 år (garantitiden) så måste det göras en grundligare service av låset. Denna kostar 3750 SEK ink moms och säkerställer att du kommer ha ett väl fungerande lås under hela din villkorstid.

Hur länge har man alkolås?

Alkolås efter rattfylleri Den som är misstänkt för eller har gjort sig skyldig till rattfylleri under påverkan av alkohol kan ansöka om körkort med villkor om alkolås. Villkorstiden är ett år för rattfylleri och två år för grovt rattfylleri, eller om personen återfallit under de fem senaste åren.

Vad kostar provtagning för körkort?

Prisexempel för dig som själv vill lämna urinprov (går inte i behandling): Provtagning sticka självkostnadspris 500 kronor. Provtagning verifikation 750 kronor plus besökskostnad 400 kronor, sammanlagt 1 150 kronor.

Hur lång tid tar det att få ett alkolås?

Två år gäller för den som dömts för grovt rattfylleri eller som har dömts för upprepade fall av rattfylleri. För den som ansöker om att delta i ettårsprogrammet tar det i genomsnitt 2,5 månad från ansökan till alkolås. Väntetiden för att få alkolås med villkorstid på två år är längre – fyra månader.

Relaterade inlägg: