Hur mycket kostar att städa?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar att städa?

Hur mycket kostar att städa?

Pris per timme ligger vanligen mellan 170 kr och 240 kr i timmen (efter RUT-avdrag), med de flesta företag runt 200 kr/tim. I större städer är priset ofta lite högre. Det vanligaste är att städa 2-4 timmar per gång, varannan vecka.

Hur mycket tjänar en städfirma?

De flesta städbolag har en miniminivå på cirka 150 kronor per timme. Lägre än så blir det näst intill omöjligt att sträcka sig om man vill kunna betala sina städare en riktig lön. De flesta har kring 150 kronor per timme för en provstädning.

Hur lång tid tar det att städa 60 kvm?

Städning i badrum, kök tar alltid längre tid, det samma gäller att damma bostäder där det finns många möbler och andra saker. Här följer en grov uppskattning om hur lång tid en städning kan ta, kvadratmeter för kvadratmeter: 21-41 m2: 2-3 timmar. 41-60 m2: 3-4 timmar.

Hur länge städar en städerska?

Det brukar ta mellan 3 och 8 timmar. Ju större bostad desto fler städerskor skickar vi på en gång, så att de kan klara av en storstädning eller flyttstädning inom en arbetsdag. Vi kan säga till lite mer exakt hur länge storstädning/ flyttstädning ska ta, efter vi går runt genom bostad och se hur det ser ut.

Relaterade inlägg: