Kan man ta bort fillers?

Innehållsförteckning

Kan man ta bort fillers?

Kan man ta bort fillers?

Det är viktigt att Hyalase finns tillgängligt på alla kliniker som utför injektioner med hyaluronsyra, för att snabbt och säkert kunna ta bort fillers och hindra komplikationer. Hyalase är det enda preparat som löser upp en hyaluronsyra baserad filler och det enda medel som snabbt kan häva en komplikation.

Vad kostar det att tömma läppar?

Behandlingar med tandläkarbedövning (minimal smärta)
Läppar 0.5 ml (med tandläkarbedövning)2.400 kr
Läppar 1 ml (med tandläkarbedövning)3.200 kr
Läppar 2 ml (med tandläkarbedövning)5.100 kr
Russian lips 1 ml (med tandläkarbedövning)3.200 kr

Kan man ta bort Lip fillers?

Hur går behandlingen till? Hyalase injiceras på önskat område och tar bara några minuter. På endast några timmar bryter Hyalase ner den oönskade fillern i ex dina läppar, tar bort klumpar och inkappslingar för att återställa området till sitt ursprungliga utseende. Sluteffekten har man efter ca 1 vecka.

Hur känns Hyalase?

När hyalase har injicerats kommer din behandlare att massera området för att se till att det är jämnt fördelat och kan lösa upp allt fillers i området. Behandlingar för upplösning av filler kommer sannolikt att kännas obekväma och ovanliga eftersom huden punkteras och fylls, men det ska inte vara outhärdligt.

När kan man fylla läpparna efter Hyalase?

Ett par vackra läppar är inget man skyndar fram utan bygger upp med tiden. Behandlingen med fillers i läpparna håller mellan 1-6 månader och efter första behandlingstillfället rekommenderas en påfyllning inom 3 månader för att uppnå ett ännu bättre och långvarigt resultat.

När kan man fylla på fillers igen efter Hyalase?

Eftervård. Första dygnet efter behandling bör träning, bastu, alkohol samt massage/peeling över de behandlade områdena undvikas. Smink bör undvikas närmaste 12 timmarna. Uppföljning bokas in två veckor efter behandling för att utvärdera effekt och eventuellt göra en kompletterande behandling vid behov.

Hur många gånger kan man tömma läpparna?

Man bygger alltså upp läpparna med 4-6 veckors mellanrum tills man uppnår önskat resultat. 2-3 behandlingar är normalt men vissa vill ha ännu fler.

Kan man ta bort fillers i näsan?

Det är lätt att ta bort filler under operationen om den ligger vid nästippen, men betydligt svårare om inte omöjligt att ta bort filler som placerats vid radix området. Vid en operation där man öppnar upp är det också en utmaning att ta bort filler placerad i radix, även om den är lättare att se.

Får man röka när man gjort fillers?

Det är individuellt från person till person, beroende på ämnesomsättning och livsstil som kan påverka. Exempelvis rökning, snusning. Längre hållbarhet ju fler gånger man upprepar behandlingen. Hur en behandling går till: Jag som behandlare försäkrar mig om kundens hälsostatus innan behandlingen.

Relaterade inlägg: