Vad kostar det att skrota en bil i Skellefteå?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att skrota en bil i Skellefteå?

Vad kostar det att skrota en bil i Skellefteå?

Välkommen att skrota din bil hos oss Svenskregistrerade bilar (kompletta och ej kompletta), mopeder, skotrar samt lätta lastbilar och släpvagnar kan du lämna hos utan kostnad.

Hur skrota en moped?

Att skrota en EU-moped på laglig väg är i princip omöjligt idag. Trafikverket hänvisar till återvinningsstationer och att skrotning skall ske utan skrotningsintyg. Vattenfall som sköter Stockholms återvinningsstationer tar inte emot EU-mopeder med mindre än att de är i delar eller har lämnats ute i naturen.

Hur mycket får man när man skrotar bilen?

  • Hur mycket får man när man skrotar bilen: 1000 kr ersättningen för skrotbil.

Vad är bilskrotarna?

  • Bilskrotarna är en av Sveriges största bilskrotar och skrotar årligen omkring 6000 bilar på uppdrag av privatpersoner, myndigheter och andra uppdragsgivare. Det garanterar en säker hantering av din bil och att den blir korrekt rapporterad som skrotad till Transportstyrelsen.

Vad betalar skroten för en bil?

  • Vad betalar skroten för en bil. Uffes bilskrot på Orust betalar bäst i hela Sverige för skrotbilar. Företaget betalar 2000 kr för en komplett bil med originalkatalysator. Priset gäller alla skrotbilar som är kompletta med originalkatalysator, oavsett skick. Uffes bilskrot erbjuder även hämtning. Saknas delar på bilen, ring för mer information.

Relaterade inlägg: