Hur många dagar krävs för att bli inlasad?

Innehållsförteckning

Hur många dagar krävs för att bli inlasad?

Hur många dagar krävs för att bli inlasad?

Inlasad blir du om du har en tidsbegränsad anställning som automatiskt övergår i en tillsvidareanställning. Det sker efter två års anställning oavsett hur många tidsbestämda anställningar du haft på arbetsplatsen. Som princip gäller samma villkor om till exempel lön och befattning när din tjänst omvandlas.

Hur mycket kostar en vikarie?

När vi hyr in från bemanningsföretag kostar en vikarielön under en vecka lika mycket som en hel månadslön för en ordinarie lärare. Skulle en vikarie kosta lika mycket som en ordinarie lärare skulle vi kunna ta in en vikarie från första sjukdagen, säger Marita Hansson.

Hur många timmar ska man jobba för att få fast anställning?

Hur många LAS-dagar krävs innan jag kan få en fast anställning? För att en tidsbegränsad anställning ska omvandlas till en tillsvidareanställning behöver du ha varit anställd på en allmän visstidsanställning i 731 dagar, eller på ett vikariat i 731 dagar. De olika anställningsformerna räknas enligt lagen separat.

Hur mycket får man jobba som vikarie?

Enligt arbetstidslagen får du jobba övertid i högst 48 timmar per 4-veckorsperiod, alternativt 50 timmar på en kalendermånad. Är den normala arbetstiden på din arbetsplats 40 timmar i veckan (cirka 170 timmar per månad beroende på avtal) får du alltså inte jobba mer än 220 timmar i månaden.

Hur mycket har en barnskötare i lön?

För en Barnskötare är den genomsnittliga månadslönen 24 700 kr per månad. Inom den kommunala sektorn ligger lönen på 24 800 kr och inom den privata sektorn 24 400 kr.

Relaterade inlägg: