Hur mycket kostar det att tvätta en matta?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att tvätta en matta?

Hur mycket kostar det att tvätta en matta?

Hos en vanlig kemtvätt varierar priset på mattvätt beroende på mattans material. Hos oss är priset på mattvätt i hemmet lägre än vad de flesta tror. Kostnaden varierar mellan 79kr-139kr/m². Dessutom har vi kostnadsfri milersättning när du beställer mattvätt.

Hur mycket kostar det att tvätta en jacka på kemtvätt?

Ett bra pris för att kemtvätta en dunjacka är mellan 2 kronor.

Kan man tvätta ullmatta?

Skötselråd för ullmattor Fukta en svamp och ta eventuellt lite diskmedel på och badda försiktigt. (Obs, vissa fläckar, tex blod och rödvin, ska hanteras på andra sätt – googla!) Storrengöring: Någon gång vartannat år eller så kan det vara läge att storrengöra mattan. Är du osäker, lämna in den på fackrengöring.

Vad kostar det att tvätta en Röllakanmatta?

Trasmatta eller maskinvävd matta. Vår minimidebitering för mattvätt är 595 kronor. Alla priser inkluderar fri transport till och från vårt tvätteri.

Hur länge luddar en ullmatta?

Ludd (överskott av material) är helt normalt och kommer alltid finnas i viss mån när du köper en ny matta. Efter några månader med användning av dammsugaren kommer detta att avta.

Vad är en ullmatta?

Ull är naturligt smutsavvisande och slitstarkt och en matta i materialet klarar mycket. Det gäller ändå att sköta om mattan för att den ska hålla sig i bra skick länge. Dammsug mattan ofta, både ovanpå och under för att undvika att grus eller sand nöter mot den. En ullmatta kan släppa ifrån sig en del ludd början.

Relaterade inlägg: