Vad är Klaravik?

Innehållsförteckning

Vad är Klaravik?

Vad är Klaravik?

Klaravik är en nätauktion där du kan köpa begagnade Entreprenad- & byggmaskiner, nyttofordon och verktyg. Här finner du objekt från flera av Sveriges ledande privata och statliga företag och kommuner. Vi har auktioner som avslutas kontinuerligt på de flesta veckodagar. Du hittar objekt under länken AUKTIONER.

Vad är inropsavgift?

För budgivningstjänsten tas en avgift ut av vinnare kallad ”Inropsavgift”. ... Kunden är är skyldig att betala avgiften för tjänsten, även om köpet av det aktuella auktionsföremålet av någon anledning inte fullföljs av kunden. Moms. Om ej annat anges tillkommer det moms på samtliga objekt.

Hur fungerar Autobud?

På Tradera säljs varor med budgivning eller fast pris. ... Ett tips är att lägg ett ”Autobud”, det vill säga det högsta belopp du kan tänka att betala för varan. Tradera budar och sköter därefter budgivningen åt (dock aldrig högre än ditt autobud), så att du kan lägga tid på annat.

Vad menas med Autobud?

Vad innebär autobud? Om du har lagt ett maxbud syns den automatiska budgivningen som ett "autobud". Maxbud innebär att du anger det pris du maximalt vill betala för bilen och låter ditt bud höjas automatiskt med 500 kronor åt gången, om någon annan budgivare väljer att lägga ett högre bud än ditt senast bud.

Relaterade inlägg: