Vad kostar tectyl behandling?

Innehållsförteckning

Vad kostar tectyl behandling?

Vad kostar tectyl behandling?

En behandling kostar från 3972:- och upp till 9016:- för minsta till största bil. Det beror även på hur mycket arbete det går åt för demontering och montering av detaljer som inte ska rostskyddas och självklart arbetstiden och åtgång av produkter.

Vad är en rostskyddsbehandling?

Rostskyddsbehandling är ett sätt att hålla en bil i bra skick genom att förhindra korrosion av underredet samt i hålrum och lack. ... Inom fordonsteknik är rostskyddsbehandling en metod som används för att förhindra korrosion, det vill säga rost, på bilar.

Hur ofta ska man Rostskydda bilen?

Fackmän råder alla bilägare att rostskydda sin bil åtminstone vartannat år. Man bör också sträva efter att välja en professionellt utförd underredsbehandling och inte själv ta sig an uppgiften. Om din Toyota inte rostskyddas korrekt kan det leda till allvarliga skador både på underredet och i bilens hålrum.

Vad kostar dinitrol rostskyddsbehandling?

Du får ett Certifikat, din bil kommer in i ett rostskyddsprogram och kallas till kontroll och kompletterande rostskyddsbehandling inom 24 till 36 månader. DINITROL® ML rostskyddsbehandling kostar från 4 800 kronor beroende på bilmodell (ca-pris lokala variationer kan förekomma).

Vad kostar det att Rostskydda en bil?

Priserna varierar mellan landsort och storstad, men en riktigt gjord rostskyddsbehandling inklusive slitskydd på underredet och besprutning med vaxbaserade medel inne i hålrummen kostar normalt mellan 7 000 och 11 000 kronor beroende på bilstorlek.

Hur länge håller dinitrol?

Produkterna finns sedan mitten på 1990-talet och används i en del fabriksrostskydd. Dinitrol har efter långtidstest på en bil som rullat i 2 år på de svenska rostintensiva vägmiljöerna konstaterat att de bara kan användas på nya bilar, som är helt obehandlade eller behandlade med vattenbaserade produkter.

Vad kostar en rostskyddsbehandling bil?

Priserna varierar mellan landsort och storstad, men en riktigt gjord rostskyddsbehandling inklusive slitskydd på underredet och besprutning med vaxbaserade medel inne i hålrummen kostar normalt mellan 7 000 och 11 000 kronor beroende på bilstorlek.

Hur länge håller en rostskyddsbehandling?

Håller inte Tectyl behandling i mer än tre år? – Jo, delar av behandlingen håller mycket längre, men för att försäkra sig om att det inte kommer rost är det viktigt att komplettera. Måste bilen tvättas med vatten? – Ja, det är viktigt för att få en bra underredsbehandling att bilen tvättas.

Är det värt att rostskyddsbehandla bilen?

Redan några år gamla bilar kan uppvisa allvarliga rostskador. Men de flesta bilägare är inte medvetna om att "10 års rostskyddsgaranti" knappt är värt mer än pappret som det är skrivet på. Genom att investera i riktigt rostskydd från Dinitrol stoppas rosten, värdefallet minskar och krocksäkerheten bibehålls.

Vilket rostskydd är bäst?

Efter urlakning preparerades spikarna med rostskyddsmedel och utsattes för provning i klimatkammare. Dinitrolpasta var det rost- skyddsmedel som klarade sig bäst. Sämst i test var Dinitrol 81 och Isotrol Grund.

Relaterade inlägg: