Vad ingår i fackavgiften transport?

Innehållsförteckning

Vad ingår i fackavgiften transport?

Vad ingår i fackavgiften transport?

Privat

  • Medlemsförsäkringar. Hemförsäkring med reseförsäkring, inkomstförsäkring och barngrupplivförsäkring ingår i medlemskapet. ...
  • Tilläggsförsäkringar. Möjlighet att teckna förmånliga tilläggsförsäkringar för dig och din familj. ...
  • Förmånliga lån. Medlemslån – utan att gå till banken. ...
  • Hyr stuga.

Vilket fackförbund tillhör Transport?

Facket Svenska Transportarbetareförbundet eller som det kort kallas Transport är till för dig som bland annat arbetar i hamnen och med transport. Förbundet företräder även yrken inom bevakning och säkerhet och anställda på bensinstationer.

Vad gör Svenska Transportarbetareförbundet?

Svenska Transportarbetareförbundet är ett fackförbund inom LO. Förbundet bildades 1897 och har cirka 57 000 medlemmar. Förbundet organiserar en rad olika branscher och yrkesområden inom främst transportnäring, renhållning och bevakningsbranschen.

Vilket fack tillhör väktare?

Unionen är det förbund som överlägset flest svenskar väljer när de skall gå med i facket. Kika in på deras hemsida och se om det är möjligt att bli medlem med ditt yrke. Väktare eller med ett annat ord ordningsvakter är oftast anställda på bevakningsföretag där man sedan blir placerad på uppdrag.

Vad kostar Transport A kassa?

Medlemskapet kostar bara 130 kronor per månad. Är du medlem i både a-kassan och facket kan du även omfattas av Inkomstförsäkringen, vilken kan ge dig rätt till upp till 80% av din inkomst.

Relaterade inlägg: