Vilken A-kassa Handels?

Innehållsförteckning

Vilken A-kassa Handels?

Vilken A-kassa Handels?

Handels a-kassa är en av flera a-kassor som har ett nära samarbete med den fackliga organisationen, men vi är är juridiskt fristående från den. Du som ansöker om medlemskap i vår a-kassa kan samtidigt ansöka om medlemskap i Handelsanställdas förbund.

Vad kostar det att vara med i kommunal A-kassan?

Vad kostar det att vara medlem? Om du är medlem i a-kassan betalar du 120 kronor per månad. Är du även med i facket tillkommer en månadsavgift som beror på din inkomst. Gå in på kommunal.se för mer information om deras medlemsavgifter.

Hur vet jag om jag har a-kassa Handels?

För att se om du är medlem i Handels a-kassa kan du testa att logga in på a-kassans Mina sidor och även där kan du se om du är medlem och hur länge du har varit medlem. Om du inte är medlem så ansöker du här! Vad ingår i medlemskapet?

Vilken a-kassa för frisör?

Handelsanställdas a-kassa För dig som är anställd i butik, lager eller frisörsalong. För anställda och företagare inom yrkesfiske eller teater, film och andra arbeten inom kultur- och nöjesområdet. Även för anställda inom folkrörelsen, cirkelledare och anställda inom Folksams säljorganisation.

Relaterade inlägg: