Hur lång tid tar Röksanering?

Innehållsförteckning

Hur lång tid tar Röksanering?

Hur lång tid tar Röksanering?

När du gjort en grundsanering och lukter återkommer räcker det att köra en längre sanering per våning (inte varje enskilt rum). Du kan köra 2 timmar för mindre problem. För större problem, kör 1 timme per 10 kvm, avrundat uppåt. Även här väntar du 2 timmar extra innan du kommer hem till bostaden och vädrar ordentligt.

Vad är Röksanering?

Varje år utför Specialrengöringar Sverige många saneringar efter rökning. Vi kallar det röksanering och nikotinsanering. Det är ännu så länge tillåtet att röka i sin egen lägenhet. Men toleransen mot tobaksrökning minskar i samhället och rökning skapar ofta konflikter.

Hur sanerar man röklukt?

För icke intensiva ytliga röklukter kan ättika användas. Ättikan hälls i en skål som ställs fritt där röklukten ska bort. Nämnas ska att resultatet inte är närmelsevis så effektivt som vid sanering med fotokatalys och ozon. Nikotin brunfärgar ofta material och det kan vara mycket svårt att få bort infärgningen.

Hur snabbt försvinner ozon?

Anledningen är att ozonet från ozongeneratorn har en halveringstid på 30 minuter, och vi vill skapa en koncentration av ozon för att neutralisera lukt eller mögel. Tänk på att hålla dig, familjen och husdjur borta när ozonaggregatet går (ozon kan skada lungvävnaden).

Relaterade inlägg: