Vad kostar en färdtjänstresa i Stockholm?

Innehållsförteckning

Vad kostar en färdtjänstresa i Stockholm?

Vad kostar en färdtjänstresa i Stockholm?

En resa under 3 mil kostar 76 kronor. Om resan är längre än 3 mil, tillkommer 76 kronor för varje påbörjad 3 milsträcka. Avgiften baseras på en teoretiska sträcka. 76 kr per 3 mil fram till Cityterminalen + 76 kr per enkel biljett med Arlanda Express.

Vad kostar det att få färdtjänst?

Vid varje resa med färdtjänst betalar du en egenavgift direkt till chauffören. Kostnaden beror på hur lång resa du gör och motsvarar 1,5 gånger biljettpriset för den vanliga kollektivtrafiken. Sjukresor med taxi kostar 200kr per enkelresa med ett högkostnadsskydd på 2 400kr per tolvmånadersperiod.

Vad kostar färdtjänst i Skellefteå?

Du betalar alltid minst 52 kronor för en enkelresa. Färdtjänstberättigade barn och ungdomar upp till 19 år betalar i enlighet med Länstrafikens taxa för barn och ungdomar upp till 19 år, med ett påslag på 25 kronor per enkelresa. I tabellen nedan kan du se vilken prislista som gäller för just dig.

Vad kostar färdtjänst i Luleå?

Socialförvaltningens personal reser kostnadsfritt med den färdtjänstberättigade. Buss med ledsagare Vid resa med LLT: s bussar får du som har tillstånd till färdtjänst ta med en medresenär gratis i bussen, om du själv betalar din bussresa och visar färdtjänstkortet.

Relaterade inlägg: