Vad kostar det att åka till Bornholm?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att åka till Bornholm?

Vad kostar det att åka till Bornholm?

Res till Bornholm från endast DKK 99,-

Hur tar man sig till Bornholm?

Ystad – Rönne Snabbfärjan tar bilar och passagerare över till Bornholm på endast 75 minuter. De traditionella färjorna går på 2½ timme. Under lågsäsong är det 2-5 avgångar per dag, under högsäsong upp till 9 gånger per dag med Bornholmstrafikken. På dessa övergångar kan du ta med bilen.

Hur lång tid tar färjan mellan Ystad och Bornholm?

Överfarten Rönne–Ystad tar bara 80 minuter.

Hur lång tid tar bornholmsfärjan?

Ta Bornholmslinjens snabbfärja mellan Bornholm och Sverige Med snabbfärjorna Express 1 och Max Mols kan du vara framme på Bornholm på mindre än 3 timmar från Köpenhamn. Och överfarten mellan Ystad och Rønne tar endast 1 timme och 20 minuter.

Kan man se Bornholm från Simrishamn?

Vid klart väder kan man se Bornholm från Simrishamn.

Vad gäller för resa till Bornholm?

Nya inreseregler till Danmark från och med den 27 december 2021. Det generella kravet är att alla som inte är bosatta i Danmark ska framvisa ett giltigt PCR-test (max 72 timmar gammalt) eller antigentest (max 48 timmar gammalt) vid inresa till Danmark. Kravet gäller även vaccinerade, men ej tidigare smittade.

Är Bornholm stängt?

97 procent av all persontransport mellan det danska fastlandet och Bornholm går via färjeförbindelsen Ystad-Rönne. Två dagar innan julafton 2020 stängde Sverige gränsen mot Danmark. ... Bornholm har 40 000 invånare där många är beroende av transittrafiken via Sverige.

När öppnar Bornholm?

För att minska risken för smitta av coronavirus/covid-19 har den danska regeringen infört inreserestriktioner och gränskontroll vid den danska gränsen. Läs mer om vad det innebär för dig....Vi stöds av.
Måndag - onsdag9.00 - 17.00
Torsdag9.00 - 18.00
Fredag9.00 - 15.00
BE

Kan man se Bornholm från Skåne?

Bornholm ligger långt från moderlandet, men nära Skåne och i gunstigt väder kan man till och med se fyrljuset från Arkona på Rügen. ... Det finns förstås fler goda anledningar: stränderna, de måleriska kustsamhällena, kanske till och med den rökta fisken som blivit Bornholms signum.

Relaterade inlägg: