Vad kostar en flytt från Stockholm till Malmö?

Innehållsförteckning

Vad kostar en flytt från Stockholm till Malmö?

Vad kostar en flytt från Stockholm till Malmö?

En grov uppskattning vad det kostar att anlita en flyttfirma är 70 kr/m2 inkl lastbil efter RUT-avdrag, om du flyttar inom samma ort och inte har för mycket grejer. 100 kr/m2 utan RUT-avdrag. Om du inte flyttar inom samma ort så kan du räkna med cirka 200 kr/mil (med RUT-avdrag) mellan din gamla och nya bostad.

Vad kostar en flyttfirma?

  • Vad kostar en flyttfirma? För dig som inte orkar läsa. En grov uppskattning vad det kostar att anlita en flyttfirma är 70 kr/m2 inkl lastbil efter RUT-avdrag, om du flyttar inom samma ort och inte har för mycket grejer. 100 kr/m2 utan RUT-avdrag.

Hur mycket kostar en flyttstädning?

  • En flyttstädning kostar den tid det tar att utföra den, restid och en liten kostnad för förbrukningsmaterial. Uppskattningsvis kostar: 1 RoK 30 m kr efter avdraget RUT. 2 RoK 50 m kr efter avdraget RUT. 3 RoK 75 m kr efter avdraget RUT.

Vad är priset för en flyttstädning?

  • Pris flyttstädning, detta räcker att läsa. Vi undersökte pris flyttstädning och fann att efter RUT-avdrag så är de lägsta priserna från 30 kr/m2 och upp till ca 60 kr/m2 är inom det normala prisspannet. Nedan kan du läsa om vad som påverkar priset för en flyttstädning.

Hur mycket kostar en flyttbil?

  • Kollektivavtalet för flyttpersonal är ca 300 kr/timme, halverat med RUT-avdrag. För en flyttbil på runt 20 kvm är ett billigt pris 400 kr/timme. För en flyttbil på runt 40 kvm är ett billigt pris 600 kr/timme.

Relaterade inlägg: