Vad kostar det att ta med cykel på pågatåget?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att ta med cykel på pågatåget?

Vad kostar det att ta med cykel på pågatåget?

Hopfällbar cykel, elsparkcykel, kickbike eller liknande räknas som handbagage om de är maximalt hopfällda under resan. I mån av plats får du ta med en tandemcykel per person på Öresundståg och Pågatåg (inte Krösatåg av säkerhetsskäl). För tandemcykel betalar du två cykelbiljetter.

Hur många barnvagnar på bussen?

Hur många barnvagnar som får plats på tåget eller bussen beror på tillgängligt utrymme vid varje resa. Om du reser med barnvagn är det alltså alltid i mån av plats som du reser. Det är föraren som är ytterst ansvarig för säkerheten ombord och är den person som avgör hur många barnvagnar som kan tas med.

Var gäller sommarkortet Skånetrafiken?

Sommarbiljetten gäller på alla linjer som trafikeras av Skånetrafiken med stadsbussar, regionbussar, Öresundståg, Pågatågen, Krösatågen och närtrafik som körs av taxi mellan 15 juni och 15 augusti. Sommarbiljetten gäller inte på Ventrafiken eller SJ-tåg.

Får man ta med cykel på bussen Uppsala?

Det finns plats för två cyklar på varje buss och de förvaras i ställ på utsidan. ... Tyvärr går det inte att ta med cykel på linje 801, 677, 774, 110, 111, 115 och våra expressbussar. Biljett för cykel köps med betalkort ombord för 27 kronor.

Var gäller skånekortet?

Du kan resa med din skolbiljett inom Skåne på alla linjer som trafikeras av Skånetrafiken med stadsbussar, regionbussar, Öresundståg, Pågatågen, Krösatågen, närtrafik som körs av taxi samt färjan mellan Landskrona och Ven. Skolbiljetten gäller även till första station över längsgränsen.

Relaterade inlägg: