Vad kostar en begagnad Skoda Octavia?

Innehållsförteckning

Vad kostar en begagnad Skoda Octavia?

Vad kostar en begagnad Skoda Octavia?

Snittet för våra Skoda Octavia är att bilen är tillverkad 2017, har gått 7 780 mil och snittpriset är 187 762 kr.

Vad kostar en Skoda Kodiaq 2021?

Priset för Kodiaq börjar på 265 900 kronor, men Sportlineversionen kostar från 339 000 kronor och uppåt beroende på tillval.

Vilka säljer Skoda?

Skoda är en biltillverkare i Tjeckien som ingår i Volkswagen-koncernen. Under de 120 år som Skoda har funnits, har de sålt allt ifrån cyklar till personbilar....Skoda bilar

  • Skoda Octavia (1279),
  • Skoda Fabia (776),
  • Skoda Superb (675),
  • Skoda Kodiaq (326),
  • Skoda Yeti (161),
  • Skoda Enyaq iV (143),
  • Se övriga modeller.

Vad kostar en ny Skoda?

Först ut i Sverige är Fabia Hatchback Style med 1. hk DSG (automatväxlad). Grundpriset är 219.900 kronor inklusive moms. Det kommer också att finnas möjlighet att privatleasa bilen.

Är Skoda en bra bil?

Biljournalisterna ger bilen bra poäng och totalt landar den på 80,8 poäng i Europaindex. Visserligen nästa två hela poäng bakom topp tre, men fjärdeplatsen imponerar ändå. Och det är inte längre svårt att se varför Skoda Octavia Combi är den mest sålda kombin i Europa.

Är Skoda Kodiaq en bra bil?

Med sina 83,6 poäng i Europaindex står Kodiaq sig nämligen väl i konkurrensen i både mellanklassen och den stora klassen. Och i kombination med ett konkurrenskraftigt pris är den i princip ett oslagbart alternativ för tjänstebilsförare som vill ha mycket bil för pengarna.

Vad kostar en ny Skoda Kodiaq?

Skoda Kodiaq är en mellanstor SUV med god markfrigång på 19,4 centimeter, hög bekvämlighetsfaktor och hygglig prislapp. Som ny kostar bilen dryga 300 000 kronor med dieselmotor på 2 liter och utrustningspaketet Ambition. Modellen börjar på strax över 270 000 kronor.

Var byggs Skoda Octavia?

I Tjeckien tillverkas även fordon i Kvasiny och Vrchlabí. I Bratislava i Slovakien tillverkas Octavia och i Volkswagens fabrik i Sarajevo tillverkas flera modeller. Tillverkning av Skoda-modeller sker även i Indien och Kina.

Är Skoda Superb en bra bil?

Superb känns ungefär som en Passat att köra, men fjädringskomforten är skönare. Superb är stabil och trygg både på motorvägar och krokiga landsvägar, utan att vara särskilt spännande. 1,8-litersmotorn är bäst anpassad för bilen och ger tillräckligt med prestanda.

Vad kostar en ny Skoda Yeti?

Majoriteten av våra Yeti har bensin som bränsle men det finns också ett mindre antal diesel. Snittet för våra Skoda Yeti är att bilen är tillverkad 2013, har gått 12 111 mil och snittpriset är 94 444 kr.

Relaterade inlägg: