Vad kostar en ny Golf kombi?

Innehållsförteckning

Vad kostar en ny Golf kombi?

Vad kostar en ny Golf kombi?

Svenska priser på nya Volkswagen Golf
Motor1,5 TSI PF2,0 TDI SCR
Växellåda6-vxl manuell6-vxl manuell
Effekt150 hk115 hk
Förbrukning5,5 l/100 km4,2 l/100 km
Pris273 900 kr274 900 kr
BE

Är golf en bra bil?

VW Golf är generellt sett en väldigt bra bil. ... Att Golf är populär, omtyckt och relativt bekymmersfri gör den eftertraktad på begagnatmarknaden. Även om utbudet av bilar är stort så är också priserna rätt höga för storleksklassen.

Vad kostar en ny Golf?

Rekommenderat cirkapris: 1, hk, 6-växlad manuell (bensin): från 273 900 kronor. 1, hk, 7-växlad DSG (bensin, mildhybrid): från 299 400 kronor. 2, hk, 6-växlad manuell (diesel): från 274 900 kronor.

Är Volkswagen en bra bil?

Volkswagens modeller är ständigt i toppen av listorna över de mest sålda begbilarna. Allra populärast är Volkswagen Golf – modellen som givit namnet åt en helt egen bilklass. Golf är en alldeles lagom bil för många svenskar. Lagom stor och dessutom en pålitlig bil med överkomliga ägarkostnader.

När kommer nya Golf kombi?

Wolfsburg/Södertälje, . Efter lanseringen av det sportiga flaggskeppet i Golf-familjen, Golf R, presenterar Volkswagen nu kombiversionen Golf Sportscombi R. Andra generationen av denna modell kännetecknas av högre prestanda, snabbare acceleration, fler innovationer, mer utrymme och mer känslomässig påverkan.

När kommer nya Golf Sportscombi?

Med flera extra centimeter på längden har modellen blivit betydligt rymligare, inte minst för baksätespassagerarna. Även lastutrymmet sväljer mer än hos föregångaren. Åttonde generationen Volkswagen Golf presenterades förra hösten och kom till Sverige i början av 2020.

Hur många mil klarar en golf?

Hur många mil klarar en golf mk3 i snitt? funderar på att köpa en som gått 26000 mil.. men tycker det verkar mkt... Min har gått 31500 mil och går fortfarande fint.. Min fyllde 25000 mil förra månaden, gick igenom besiktningen med blankt papper+utmärkta avgasvärden och mycket beröm.

Hur bra är golf alltrack?

Bortsett från den något reaktionsslöa växellådan är Golf Alltrack en fullpoängare körmässigt. Den går tyst och komforten lämnar lite att önska. Fyrhjulsdriften tillsammans med den adaptiva chassiregleringen och den förhöjda markfrigången innebär att vi obesvärat tar oss fram även på mer utmanande underlag.

Vad kostar en e Golf?

Redan nu går e-Golf att beställa, det rekommenderade cirkapriset är från 395 900 kronor.

Vad kostar en ny Polo?

Vi har just nu 278 st annonser för den. De mest populära färgerna för Volkswagen Polo är svart, röd och vit. Majoriteten av våra Polo har bensin som bränsle men det finns också ett mindre antal diesel. Snittet för våra Volkswagen Polo är att bilen är tillverkad 2017, har gått 4 953 mil och snittpriset är 118 525 kr.

Relaterade inlägg: