Vad ska jag köpa för mobiltelefon?

Innehållsförteckning

Vad ska jag köpa för mobiltelefon?

Vad ska jag köpa för mobiltelefon?

Techradar: Utser Samsung Galaxy S21 Ultra till den bästa smartphonen just nu. På 4:e plats efter iPhone 12 hamnar lillasyskonet Samsung Galaxy S21. De tycker inte att det är den bästa i S-serien men anser fortfarande att det är en bra telefon med "fantastiska kamerorna på baksidan som fungerar till mycket".

Vad ska jag välja för mobil?

Det första är skärmstorleken, som i första hand handlar om telefonens användningsområde. Ska du exempelvis använda telefonen till att titta på film och göra lite enklare jobb, kan det passa bra med en stor skärm. Använder du telefonen mestadels för surfing och sociala medier, räcker det med en mellanstor skärm.

Vilken telefon är bäst i test?

Vi har valt att utse Samsung Galaxy S21 Ultra till den Android som är bäst i test och detta är Samsungs exklusivaste modell på marknaden just nu. Är ute efter en mobiltelefon med mycket bra kamera är detta alternativet för dig!

Vilken mobiltelefon fick bäst betyg i test?

  • Bäst i test blev Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F som fick hela 9 av 10 poäng. Tidningen uppskattar framförallt den utmärkta bildskärmen, att den har bra batteritid samt att den är vattentät vilket billigare mobiltelefoner sällan är.

Hur mycket kostar ett mobilabonnemang?

  • Mobiltelefoner. Guide till mobilabonnemang. Extra bra erbjudanden på mobilabonnemang! 399:-/mån för Samsung Galaxy S20 med Tre. 549:-/mån för iPhone 11 med Halebop. Filtrera produktutbudet.

Vilken smartphone är mest prisvärd i test?

  • Tidningen M3, maj 2018: Testade 12 smarta mobiler under 4 000 kronor för att få fram vilken smartphone som är mest prisvärd 2018. Bäst i test blev Motorola Moto G6 Plus med 9 av 10 poäng.

Relaterade inlägg: