Vad kostar en clean drink?

Innehållsförteckning

Vad kostar en clean drink?

Vad kostar en clean drink?

19,95/st.

Är det taurin i Clean?

fri från konserveringsmedel, taurin, socker och färgämnen. Clean drink bryggs av ett världens renaste vatten, enligt UNESCO, och innehåller BCAA, koffein samt vitaminer och mineraler.

Är clean drink energidryck?

Clean drink är en god, kolsyrad funktionsdryck helt producerad i Norden. ... Du hittar Clean drink med eller utan koffein men alltid berikad med BCAA (grenade aminosyror), vilka fungerar återhämtande för dina muskler i samband med träning.

Var kan man köpa Clean?

Köp Clean Drink, 330 ml | Gymgrossisten.com.

Hur mycket omsätter clean drink?

I det brutna räkenskapsåret som avslutades i augusti 2019 redovisade moderbolaget Clean Sverige AB en omsättning på 53 miljoner kronor och en vinst på 9 miljoner kronor. Det är att jämföra med en omsättning på 5,5 miljoner kronor och minusresultat på 2,6 miljoner kronor året därinnan.

Vilken är den godaste clean drinken?

Vi lät flera personer, däribland Filip, testa flera olika funktionsdrycker som finns på marknaden. Resultatet talade sitt tydliga språk: Clean Drink blir överlägsen vinnare.

Hur mycket kostar ett flak Clean?

Det billigaste priset för Clean Drink BCAA 330ml 24-pack just nu är 299 kr....Produktinformation.
VarumärkeClean Drink
Pris/st12.46 kr/st
Konsistens/TypFärdigblandad dryck
Innehåll/NäringsämnenBCAA, Koffein, Glutamin/L-glutamin …
Antal24 st

Vilken clean drink är godast?

Resultatet talade sitt tydliga språk: Clean Drink blir överlägsen vinnare. – Den vinner inte bara ingrediensmässigt, utan även smakmässigt, säger Filip och fortsätter: – Det känns kul att veta vad jag kommer att välja nästa gång jag går in i en affär.

Vem äger clean drink?

Sebastian Kvissberg. Hugo hade svart bälte i sociala medier och ett någorlunda stort varumärke i Sverige. Sebastian hade erfarenhet och kunskap om sälj.

Vilka äger clean drink?

Bröderna Hugo Rosas, till vänster, och Sebastian Kvissberg grundade företaget Clean Drink 2015. Resan till framgång har varit tuff. Bröderna Sebastian Kvissberg och Hugo Rosas har båda varit framgångsrika idrottare i sina yngre år.

Relaterade inlägg: