Vad kostar en Doro mobil?

Innehållsförteckning

Vad kostar en Doro mobil?

Vad kostar en Doro mobil?

Doro 8080 är deras dyraste modell med rekommenderat pris på 3 995 kronor. Doro 8080 är en hyfsat kompakt telefon och riktigt bekväm att hålla i handen.

Hur bra är Doro 8050?

Doro 8050 har en enkel 15-megapixelkamera som håller godkänd kvalitet men även den påverkas av den låga prestandan. Slutligen har den i botten en högtalare med god klass på ljudet, men lite lägre volym än vi förväntar oss av en telefon som ska fungera för de med nedsatt hörsel.

Var kan man köpa Doro telefoner?

Hos Telia hittar du Doro mobiler i flera olika modeller och prisklasser. Doros telefoner brukar ofta kallas för seniormobiler och passar de som är lite äldre eller den som vill ha stora tydliga knappar och skärm.

Vilken Doro?

Operativsystemet är Android 7.0 Nougat, men Doro har använt sig av ett eget gränssnitt som är bättre lämpat för äldre användare.

Vilken Doro telefon är bäst?

I vårt test av pensionärstelefon har Doro 8080 fått bäst i test. Det är inte bara för att Doro 8080 är den bästa mobilen för äldre men också för att det är en riktigt elegant smartphone som inte upplevs som en pensionärsmobil.

Är Doro bra?

I vårt test av pensionärstelefon har Doro 8080 fått bäst i test. ... Doro mobil senior 8080 har också en smidig hemknapp som också är fingeravtrycksläsare nedtill. Vi rekommenderar verkligen Doro 8080. Ljudnivån är hög, skärmen tydlig och texten är lätt att läsa.

Vilken är den enklaste smartphonen?

Smarta funktioner med Doro Smartphones från Doro låter dig välja mellan Android och Doros användarvänliga gränssnitt. Telefonerna är dessutom utrustade med en speciell alarmknapp vid nödsituationer. Om din mamma och pappa inte behöver en smartphone tillverkar Doro också traditionella mobiltelefoner.

Hur bra är Doro 8080?

Så tycker testpiloterna om Doro 8080. Att testpiloterna är nöjda med sin nya telefon, Doro 8080 råder ingen tvekan om. Den är lätt att komma igång och att installera appar med den inbyggda guiden. Stor och tydlig display, bra ljud och även färginställningar uppskattas mycket för att kunna anpassa efter behov.

Relaterade inlägg: