Vad kostar det att hyra flismaskin?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att hyra flismaskin?

Vad kostar det att hyra flismaskin?

Vad kostar det att hyra flismaskin? Du kan hyra flismaskin för ca 700 kr per dag eller 3 000 kr för en vecka.

Vad är en flistugg?

Flishugg. Många lantbrukare och skogsägare använder regelbundet en flishugg. Det här är en maskin som också ofta finns hos de olika maskinföretagen som dels hyr ut maskiner, och dels även utför uppdrag där de bistår med såväl maskiner som arbetskraft. Flishuggen kallas ibland även flistugg.

Vad är en flismaskin?

Flismaskiner, även kallade flistuggar, är snarlik en kompostkvarn i sin funktion, men är generellt större och grövre. Därmed klarar en flismaskin av större och tjockare grenar, det här gör också att man oftast kan mata flera mindre grenar samtidigt.

Hur funkar en flishugg?

Med hydraulisk inmatning och automatisk ”no stress”-funktion kommer inmatningen automatiskt att bromsa inmatningen när traktorns motor har svårt att orka med. ... Flishugg med egen motor är att föredra om man inte har en traktor som klarar av att driva en flishugg.

Hur fungerar en kompostkvarn?

fungerar kompostkvarnen Med en kompostkvarn är det bara att mala ner slyet eller avklippta grenar direkt, för att sedan lägga på komposthögen. Slutresultatet kommer i form av flis eller kross, beroende på kvarn. Oftast är kvarnen eldriven och går på en säkring och har en effekt på mellan 2 – 2,5 W.

Relaterade inlägg: