Hur mycket kostar en golden retriever valp?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en golden retriever valp?

Hur mycket kostar en golden retriever valp?

Priset för en frisk valp hos en ansedd uppfödare ligger på runt 17 000 kr, men för en hund som kommer att följa dig och din familj under många år är det definitivt värt pengarna. Dessutom blir veterinärkostnaden för en kontrollerad valp vanligtvis också lägre än för en hund från massavel.

Var kan man köpa en golden retriever valp?

Funderar du på att köpa Golden valpar? Då har du hittat rätt. På Drömgårdens kennel föder vi upp glada och friska Golden valpar som följer Golden Retriever rasstandard. Våra egna hundar lever med oss i vårt hem och så är det också med valparna.

Hur mycket kostar en Flatcoated retriever valp?

Pris Flatcoated retriever Priset för en Flatcoated retriever är från ca 15 000 kronor. Priset kan variera beroende på vad uppfödaren har för avsikt för hundvalpen senare i livet. En hundvalp som är avsedd för avel eller tävling är oftast lite dyrare än en sällskapshund.

Vad kostar en löwchen?

Löwchen – 25 000 kronor Den anses vara en allergifri hund. Normalvikten är runt 6 kilo och kan som mest kosta kring 25 000 kronor.

Hur köper man golden retriever?

Om du funderar på att skaffa en golden retriever, tänk på att...

  1. Olika uppfödare har olika specialiserade avelsmål som kan stämma olika bra in på de förväntningar som du har på din hund.
  2. Fundera på om rasen har de egenskaper som du söker hos en hund. ...
  3. Välj en uppfödare du känner förtroende för. ...
  4. Ha roligt med din hund!

Vad kostar en Labradorvalp?

Priset kan variera hos olika uppfödare. När en hundras ökar i popularitet går priset ofta upp. En labradorvalp kostar runt 12 000 kr. Det är ett ganska vanligt pris för en valp.

Relaterade inlägg: