Vad kostar en helsidesannons i Dagens Industri?

Innehållsförteckning

Vad kostar en helsidesannons i Dagens Industri?

Vad kostar en helsidesannons i Dagens Industri?

Råvaror
Senast+/-Pristyp
23,22-0,19%Spot
39 100,00-0,13%3 mån termin
75,81+0,50%Spot
3 539,00+0,25%3 mån termin

Vad kostar Ocast?

Med Sveriges främsta ekonomijournalister och analytiker levererar Dagens industri varje dag ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt. Udda annonsformat 116:-/mm. Vid begärd placering tillkommer 30%.

Är Dagens Industri pålitlig?

di.se har utnämnts till "Bästa ekonomisajt" varje år mellan 19 av PR-byrån Hallvarsson & Halvarsson, undersökningsföretaget Svensk Image och IR-företaget Financial Hearings.

Vad kostar prenumeration på Dagens Industri?

Prenumerera på Di Total för 199 kr första månaden. Med Di Total får du allt digitalt innehåll som Dagens industri publicerar på Di.se, Di Digital, Di Weekend men du får även tidningen hem i brevlådan måndag till lördag.

Vad kostar Native annonsering?

Alltså kan du få en helsida Native för 2.250kr eller 3 annonser till Facebook för ynka 1.750kr!

När kommer Dagens industri ut?

Tidningarna kommer att delas ut med morgondagens tidning 3/12, förutsatt att vädret tillåter. Du har som prenumerant alltid tillgång till dagens tidning som e-tidning här samt i appen Di e-tidning.

Är Di en bra tidning?

Detta är Sveriges enda ekonomiska tidning som kommer varje dag, jag prenunererar och det är riktigt smidigt att få den i brevlådan varje morgon. På helgen kommer även bilagan DI-weekend med en massa bra och läsvärda reportage.

Relaterade inlägg: