Vilken vattenskoter ska man ha?

Innehållsförteckning

Vilken vattenskoter ska man ha?

Vilken vattenskoter ska man ha?

Därför ska du välja att köpa en Yamaha vattenskoter av oss! Yamaha är kända för kvalitet och har de nöjdaste kunderna! Vi på Jensen & Englund hjälper dig att välja rätt modell till marknadens bästa pris, och vi finns även med dig efter du har köpt den av oss. Yamaha har det bästa andrahandsvärdet på marknaden!

Varför köpa vattenskoter?

Hitta din nya vattenskoter hos oss. Du kan boka din vattenskoter, ansöka om kredit eller betala den kontant. Med en vattenskoter kan du slappa i solen, fiska på svårtillgängliga platser eller ta dig stora avstånd på kort tid.

Hur mycket väger en vattenskoter?

Under sätet sitter en fyrtakts ACE 900-motor på 60 alternativt 90 hk. Som köpare får man också välja om den ska vara två- eller tresitsig. Eftersom skotern också är förhållandevis lätt (ca 190 kilo) är den inte bara rapp i svängarna utan också lätt att sjö– och torrsätta med trailer.

Hur ofta service vattenskoter?

Kör ett år eller 50 timmar före första oljebytet. Därefter krävs bara ett oljebyte per år. I bruksanvisningen finns checklistor för det underhåll som krävs. Vissa punkter kan du åtgärda själv, medan andra måste utföras av en auktoriserad Sea-Doo-återförsäljare.

Vad ska man tänka på när man kör vattenskoter?

Överskrid inte dina gränser, och tänk på att vattenskotern kräver en viss stoppsträcka. Kör alltid sakta i närheten av stränder, i hamnar etc, och öka inte farten tills du befinner dig på öppet vatten. Lär dig de väjningspliktregler som gäller på vattnet. Kom ihåg att du måste ge gas för att kunna styra vattenskotern.

Vilken är den snabbaste vattenskotern?

Den är kompressormatad med en extern laddluftkylare, och den avancerade tekniken för förbränningseffektivitet (ACE) ger hög effektivitet och otrolig acceleration. Den snabbaste fabrikstillverkade vattenskotern med accelereration från 0–80 km/h på under 3 sekunder.

Relaterade inlägg: