Vad kostar en enkelresa med SL?

Innehållsförteckning

Vad kostar en enkelresa med SL?

Vad kostar en enkelresa med SL?

Enkelbiljett köpt med reskassa 39 kr Du väljer ett belopp mellan 1 kronor att ladda på ditt kort. Koppla till ett kort. Här i webbshoppen kan du antingen köpa ett helt nytt SL Access-kort till din reskassa eller använda ett SL Access-kort du har sedan tidigare.

Hur mycket kostar ett accesskort?

Avgift för plastkort: 20 kr (engångsavgift, kan inte lösas tillbaka). SL Access kortet kan laddas med ett valfritt belopp (minimum 100 kr). Flera personer kan resa på samma kort men detta måste då registreras manuellt i biljettkassan eller av chauffören. Enkelbiljett kostar 31 kr/person med ett SL Accesskort.

Vad kostar SL biljett pensionär?

Enkelbiljett köpt med reskassa inklusive kontaktlöst kostar 38 kronor för vuxna och 25 kronor för pensionär, ungdom och student. Engångskort och biljett köpt hos konduktör kostar 51 kronor för vuxna och 34 kronor för pensionär, ungdom och student.

Vad kostar en månadsbiljett SL?

SL-taxan för ett månadskort höjs till 950 kronor för vuxna och till 640 kronor för pensionär, ungdom och student. Enkelbiljett köpt med reskassa inklusive kontaktlöst kostar 38 kronor för vuxna och 25 kronor för pensionär, ungdom och student.

Relaterade inlägg: