Vad kostar en försäkring på en bil?

Innehållsförteckning

Vad kostar en försäkring på en bil?

Vad kostar en försäkring på en bil?

En bilförsäkring kostar i genomsnitt 4 236 kronor om året, eller 353 kronor i månaden*. Men priset varierar mycket beroende på flera olika faktorer, bland annat din ålder, bil och bostadsort. Dessa saker kan vara svåra att påverka, men det finns andra faktorer som är avgörande för priset som du faktiskt kan påverka.

Vad kostar en försäkring i månaden?

Vad kostar hemförsäkring? Priset på en hemförsäkring är i snitt 2 004 kronor per år, enligt siffror från 2020. Det betyder att en hemförsäkring kostar runt 167 kronor i månaden. Men priset varierar mycket från person till person.

Hur vet man om man har försäkring?

Har du glömt hos vilket försäkringsbolag du tecknat din bilförsäkring, kan du se vilket bolag du har försäkringen hos på Transportstyrelsens webbplats. ... Nu kan du se uppgifter om ditt fordon, men för att se vilket försäkringsbolag du har måste du klicka på “Visa alla fordonsuppgifter” och sedan välja “Försäkring”.

Hur försäkrar jag en A-traktor?

En del som skaffar A-traktor tror att man inte behöver försäkra en A-traktor, men så är inte fallet. Istället är det lag på att alla motordrivna fordon, inklusive A-traktorer, som körs i trafik i Sverige måste ha en trafikförsäkring.

Relaterade inlägg: