Vilken Massagepistol ska man köpa?

Innehållsförteckning

Vilken Massagepistol ska man köpa?

Vilken Massagepistol ska man köpa?

1. Flowlife Flowgun Go – BÄST I TEST MASSAGEPISTOL. Flowgun Go tillverkas av det svenska märket Flowlife och är en smidig massagepistol för dig som ofta är på språng. I priset inkluderas sex olika munstycken samt en praktisk väska som gör det enkelt att få med sig hela paketet med massagepistol, munstycken och laddare.

Är Massagepistol nyttigt?

Det finns många fördelar med att skaffa en massagepistol. Det är inte bara för träningsentusiasten eller toppidrottaren – det är lika mycket för dig som vill ha mer välbefinnande och avslappning för dina muskler i vardagen. När du använder din massagepistol ökar du blodcirkulationen till musklerna.

Är Massagepistol farligt?

Nej, det är inte farligt att använda massagepistol. Det sagt så är det alltid viktigt att själv känna efter på kroppen och börja använda pistolen på de större muskelpartierna. Därför rekommenderar vi att starta försiktigt med hastigheten och tryck tills det att du hittar det ultimata för just din kropp.

Är Flowgun bra?

Flowgun massagepistol har inte bara fått bästa betyg av mig. Alla verkar älska den här produkten. Om man tittar på Trustpilot har 97% av användarna givit betyget ”Utmärkt”. Och jag kan inte annat än att hålla med.

Var kan man köpa Massagepistol?

#4 Hyperice HyperVolt Massage Gun En kraftfull modell som ändå är väldigt tystgående. Enda nackdelen är att batteritiden är lite lägre än vissa andra modeller, men det uppvägs av en kraftigare motor. Läs mer och köp på Svenskt Kosttillskott, Svensk Hälsokost, Gymgrossisten eller Sportgymbutiken!

Vilken Flowgun?

Vi brukar säga att Flowgun är främst riktad till elitatleter, dem som jobbar inom fysiobranschen eller dem som är i behov av extra hård massage och är ute efter den absoluta premiumprodukten, medan Flowgun Go räcker gott och väl för gemene man som vill förbättra sin återhämtning och sin prestationsförmåga, till ett ...

Hur använda Massagepistol?

använder du en massagepistol:

  1. Se till att munstycket är korrekt monterat.
  2. Börja massera försiktigt på den avsedda ytan.
  3. Dra massagepistolens munstycke längs med muskelfibrernas riktning och i riktning mot hjärtat.
  4. Öka gradvis trycket så länge det känns bekvämt.

Hur länge ska man använda Massagepistol?

Börja på en låg frekvens och behandla inte dina ömma punkter för länge, 20 sekunder räcker. Hittar du områden som är för ömma för att behandla direkt på, använd massagepistolen runt om dina triggerpunkter. Gravida kvinnor bör inte använda en massagepistol med risk för att använda produkten fel.

När ska man inte använda Massagepistol?

Undvik riskområden. Fokusera på musklerna och håll dig borta från stora kärlstrukturer, inklusive halsvenen, undersidan av överarmen och ljumsken. Undvik även ben, inklusive ryggraden. "Kvinnor bör också undvika att använda massagepistolen på bröstvävnad, eftersom vibrationerna kan vara för kraftiga", säger Helms.

Är Massagepistol skönt?

Det ska kännas skönt men det kan ändå göra lite ont. En massagepistol är även väldigt bra att använda i om med träning. Den är bra att använda innan för att mjuka upp dina muskler innan träningspasset, men också bra att använda efter för återhämtning samt i förebyggande syfte mot stela muskler och leder.

Relaterade inlägg: