Var är bäst att bo på Santorini?

Innehållsförteckning

Var är bäst att bo på Santorini?

Var är bäst att bo på Santorini?

Vart bör du bo? Perissa eller Perivolos är lugna områden med en fin strandpromenad, barer och restauranger. Oia är exklusivt och ligger högt över havet med vacker utsikt. Är du däremot ute efter fest och party bör du bo i den livliga huvudstaden Fira eller den klassiska semesterorten Kamari med sin långa lavastrand.

Vilka flygbolag flyger direkt till Santorini?

Både Norwegian Air International och Norwegian flyger direkt till Santorini (Thira).

Hur tar man sig till Santorini?

För närvarande finns det direktflyg till Santorini från Stockholm och Göteborg. Men det går lika bra att mellanlanda i Aten, som har flera anslutningar om dagen. Det är enkelt att ta sig hit och själva resan till Santorini tar cirka 3 timmar och 45 minuter med direktflyg.

Är det dyrt att leva i Santorini?

Att Santorini skulle vara ett dyrt resmål är en vanlig förutfattad mening. Visserligen finns det riktigt lyxiga hotell och dyra restauranger på ön, och prisnivån är absolut något högre än på vissa andra grekiska öar. ... Med det sagt finns det också budget-alternativ för både mat och hotell.

Hur lång tid tar det att flyga till Santorini?

Stockholm och Firá Santorini ligger 2601,1 km från varandra. Detta kommer vanligtvis ta 7t 45m med flyg under normala förhållanden.

Relaterade inlägg: